Ostoskorisi on tyhjä

Palvelut ja huolto

Etusivu Palvelut ja huolto

iLaakso on asiakkaittensa luotettava ja monipuolinen IT-kumppani. Laajan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme kattavat palvelut: Asennamme ja ylläpidämme, huollamme ja ratkomme IT-ongelmia, tuemme ja koulutamme sekä tarjoamme varmistus-, tietoturva- ja pilvipalveluratkaisut. Suhtaudumme ymmärtäväisesti eri käyttöjärjestelmiin niin tietokoneiden kuin mobiililaitteidenkin osalta. Älä epäröi, vaan ota meihin yhteyttä, kun tarvitset IT-palveluita!

Anna siis aikaavievät asennus- ja huoltotyöt iLaakson tehtäväksi tai osallistu tarjoamiimme koulutuksiin, niin säästät omaa aikaasi ja saat erittäin hyödyllistä opastusta laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön.

 

Asennuspalvelut

Asennuspalvelumme sisältävät niin yksittäisen uuden tietokoneen, iPadin tai iPhonen käyttöönottoasennuksen kuin suuremman laitemäärän imageasennukset ja jo käytössä olleiden laitteiden päivitykset

Lue lisää >>

Huolto

iLaakso IT:n asiantunteva ja kokenut huoltotiimi palvelee kaikenlaisissa tilanteissa, joissa tarvitset huollon palveluita.

Lue lisää >>

Koulutus

Apple-asiantuntijatiimimme järjestää monipuolisia koulutuksia yrityksille, oppilaitoksille ja ksityishenkilöille koskien Mac-koneita, iPadeja, iPhoneja kuin ohjelmistopaketteja.

Lue lisää >>

Rahoitus

Yritys voi hankkia tuotteet
leasing-rahoituksella, joka keventää investoinnin kertavaikutusta lyhyellä aikavälillä.

Lue lisää >>

 

Toimitus

Tarjoamme joustavat toimitustavat asiakkaillemme jokaisen tarpeen mukaan. Voit siistilata tuotteet myynnistämme tai verkkokaupastamme toimitettavaksi suoraan haluamaasi osoitteeseen.

Lue lisää >>

Yrityspalvelut

Tule sopimusasiakkaaksemme! Saat laajan ja monipuolisen IT-alan tuotevalikoiman ja verkko-ostopaikan yrityksesi käyttöön

Lue lisää >>